Regler
  • När man i spel lyckas med ett kritiskt slag så får man markera den skillen för att senare ha en möjlighet att slå upp (om man först lyckas slå över sitt värde) till ett värde av 1d4.
  • Efter varje spelpass så tilldelas även spelarna 1d4 gratis exp att antingen spara eller att lägga ut.
  • För en fullständig och fyllig karaktärsbakgrund ifylld och upplagd här på sidan så tilldelar jag 10 exp, för fortstatt aktivitet och utveckling av sidan så tilldelar jag varierande poäng exp över tiden.
  • jag har ett förhållningsätt till hur jag vill spela, då vi alla är vuxna människor tycker jag det är otroligt viktigt att alla som vill vara med och spela tar sitt ansvar. och jag tror alla av oss igentligen känner på samma sätt, med tanke på att vi har jobb och skola och andra engagemang att lägga vår tid på så vet vi alla att TID är det dyrbaraste vi har. jag föreslår att vi sätter ett fast schema för vårt spelande och att vi alla ansvarar för att följa det. Mitt förslag är att vi ses 1 gång varannan vecka, på en fast satt dag (helst tis, ons eller torsdag) och att vi spelar mellan 17:00-22:00, så folk hinner hem från jobb m.m (denna tid kan ändras lite om det passar alla bättre) men vi behöver att ALL denna TID går till vårt spelande. Det innebär att vi BÖRJAR spela 17:00, man skall alltså då vara här lite innan så man hinner sätta sig till ro, man ska ha köpt snacks om man vill ha det, samt (och detta är viktigt) så ska man REDAN HA ÄTIT, så att vi inte behöver avbryta spelet för att köpa mat och äta mm. Slutligen så säger man till I GOD TID om man inte kan spela på den utsatta dagen, och inte samma dag.

UTÖVER DETTA så vill jag spelleda med personer som är engagerade i kampanjen och historien vi spelar, jag förväntar mig att personer är aktiva på wikin och letar upp information och dylikt mellan spelpassen, då det är ett engagemang som stärker mig som spelledare.

om du nu känner att detta är ett för stort engagemang att ta på sig eller att berättelsens grundkoncept inte tilltalar dig, då ska du inte vara med och spela då det kan leda till att andras spelupplevelse försämras.